Gå til indhold

Årsberetning 2023

Forord

Året 2023 har været et begivenhedsrigt år for Fredericia Spildevand. Vi har fortsat vores arbejde med at sikre en effektiv og miljøvenlig håndtering af regn- og spildevand i Fredericia Kommune, og i løbet af året gennemført flere store projekter samt investeret i ny teknologi, der har forbedret vores infrastruktur og vores evne til at håndtere regn- og spildevand.

Sikkerhed og arbejdsmiljø har også været højt prioriteret hos os i 2023. Vi er bevidste om, at vi arbejder i en risikofyldt branche, og vi har fortsat vores indsats for at skabe en sikker arbejdsplads for alle vores medarbejdere.

I årets løb har vi haft stor glæde af samarbejdet med Fredericia Kommune, uddannelsesinstitutioner og private aktører, blandt andet med fokus på omdannelse af vores slam til råolie, brug af teknisk vand til industrielle processer og øget biodiversitet på vores arealer.

I 2024 fortsætter vi med at arbejde målrettet for at levere bæredygtige løsninger og god service til borgere og virksomheder i Fredericia Kommune.

Se og læs om vores mange tiltag og flotte resultater i 2023.

God fornøjelse med læsningen.

Bestyrelsesformand Turan Savas og direktør Peter Daugbjerg Jensen

Nøgletal Økonomi
Nøgletal Energi
Nøgletal Rensning (1)