Gå til indhold

Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2021

Bestyrelsesreferat

18. maj 2021

Der blev afholdt bestyrelsesmøde og generalforsamling i Fredericia Spildevand og Energi A/S d. 5. maj 2021.

Referat kan læses her.

Lars Ejby Pedersen, Bestyrelsesformand, udtaler:

"Regnskabet for 2020 er færdigt. FRSE A/S har leveret en god præstation i 2020, trods corona.
Det vigtigste er selvfølgelig, at FRSE A/S løfter sit miljøansvar på en god og forsvarlig måde.
Det sker: FRSE A/S leverer forsyningssikkerhed og overholder pt. med god margin udledningskravene. Og som det fremgår af anlægs- og udviklingsaktiviteterne gør FRSE A/S en indsats for også i fremtiden at kunne følge med byens udvikling, klimaændringer, miljøkrav m.v.
Driftsmæssigt er det i 2020 gået godt, samtidig med at der er leveret. Der er netto ca. 3 millioner kr. i driftsoverskud i forhold til budgettet.
Det er et godt regnskab, som stadig er båret frem af medarbejdernes engagement og evne til at se nye løsninger på tværs . Bestyrelsen siger derfor igen tak til personalet for fleksibilitet, ansvarlighed og gode løsninger.
FRSE A/S har dog som andre virksomheder haft corona-vilkårene med de udfordringer, det giver. Corona udfordrer også, når man skal drive en virksomhed, der skal fungere i døgndrift, i bogstaveligste forstand.
Udover driftsudfordringer i det daglige, har Corona også betydet at en række fælles projekter, udvikling af arbejdspladsen, efteruddannelse mv. har været sat under pres. Der er noget at indhente, når vi kommer tilbage i mere normale omdrejninger.
Vi planlægger og håber at holde åbent hus lørdag d. 9.oktober for alle i Fredericia og omegn, som interesserer sig for miljø og energi."

Del artikel

Relaterede nyheder