Gå til indhold

Vi opstarter arbejde omkring Jernbanegade og Vesterdalsvej i uge 35

Gravearbejde

15. juli 2022

Fredericia Spildevand og Energi A/S fortsætter arbejdet i området omkring Vesterbrogade og Nørrebrogade. Vi er nu nået til vejene omkring Jernbanegade og Vesterdalsvej samt sidegaderne hertil.

Vores rammeentreprenør 'Henning Have' påbegynder arbejdet i Jernbanegade i uge 35 og forventer at være færdig med arbejdet i hele området inden jul. 

Enkelte veje vil blive afspærret i forbindelse med arbejdet, og der vil i stedet blive oprettet omkørsel. Vi opfordrer derfor trafikanter til at følge skiltningen på stedet. Man kan også med fordel følge med på vores hjemmeside og Facebook-side. 

I ugerne 33 og 34 vil Franck Geoteknik udføre fotoregistrering af husene i området. 

Tidsplanen for arbejdet på de enkelte veje meldes ud i forbindelse med opstarten af arbejdet, hvilket vil sige omkring uge 35. 

Formålet med projektet er at semi-separere kloaknettet i området omkring Vesterbrogade og Nørrebrogade. Ved semi-separering anlægger vi en ny regnvandsledning og genbruger den eksisterende kloakledning, så regnvand og spildevand adskilles. Spildevandet ledes til rensningsanlægget, mens regnvandet blandt andet ledes til vandløb og søer.

Dette gør kloaksystemet bedre rustet til de regnmængder, som klimaforandringerne fører med sig. 

 

 

 

Del artikel

Relaterede nyheder