Gå til indhold

Vi har fået ny afdelingschef

Øvrige nyheder

17. april 2024

Anne Kirstine Lindvang er den 8. april 2024 startet som afdelingschef for vores mere end 20 medarbejdere, som arbejder med drift og udvikling af kloaknettet. Her bliver hun ansvarlig for en afdeling med mange dygtige medarbejdere som bl.a. omfatter projektledere, slamsugerchauffører og driftsoperatører. I samarbejde med medarbejdere og den øvrige ledelse, skal Anne Kirstine bidrage til at implementere den nye strategi, som blev fastsat i efteråret 2023.

Anne Kirstine Lindvang har flere års erfaring inden for miljøsektoren – bl.a. fra en stilling som miljø- og projektleder hos Odense Havn, afdelingschef for vand, afløb og renovation hos IVAR IKS i Norge samt som afdelingschef for Klima og Bæredygtighed hos By- og Udviklingsforvaltningen hos Kolding Kommune. Anne Kirstine har således en god faglig ballast, men også ledelsesmæssig erfaring med sig. Derfor er Anne Kirstine heller ikke i tvivl om, hvad der er hendes primære fokus som afdelingschef hos Fredericia Spildevand og Energi A/S:

”Det allervigtigste for mig som afdelingschef er, at mine medarbejdere trives og lykkes med deres opgaver. Først da lykkes jeg som leder. Det er desuden centralt med åbenhed, respekt og forståelse for hinandens forskelligheder, og jeg trives i et miljø, hvor humor og latterkramper ikke er et særsyn”.

Direktør Peter Daubjerg Jensen er glad for at få Anne Kirstine med på spildevandsholdet og er sikker på, at der er skabt et godt match mellem Anne Kirstine og Fredericia Spildevand og Energi A/S:

”Anne Kirstine indeholder de faglige og personlige kvaliteter, som vi har søgt efter i en ny afdelingschef. Hun er skarp og har en klar vision for, hvad hun vil i faglig henseende, ligesom hun også har et godt blik for mennesker og dét, der skal til for at de lykkes i deres gerning. Hun kan bidrage til at vedligeholde og udbygge den kultur, som vi har, og som vi er glade for”.

Kulturdelen er heller ikke uvæsentlig for Anne Kirstine, som afrunder med at sende denne opfordring til sine nye medarbejdere:

” Vi skal turde at gøre fejl. Af fejl bliver vi nemlig klogere, og det skal motivere os til at blive endnu bedre”.

Anne Kirstine bliver en del af Fredericia Spildevand og Energi A/S’ chefgruppe, hvor hun skal samarbejde med direktør Peter Daugbjerg Jensen, administrationschef Liselotte Haugaard Jensen og afdelingsleder Annemarie Gottfredsen. Derudover skal hun have et tæt samarbejde med den drifts- og vedligeholdelsesansvarlige for ledningsnettet, Jacob Riis Svendsen.

Del artikel

Relaterede nyheder