Gå til indhold

Toilettet er ikke en skraldespand

Øvrige nyheder

6. februar 2023

Sko. Legetøj. Kørekort. Telefon. Smykker. Øldåse. Det er nogle af de ting, som vi igennem tiden har fundet i vores riste på anlægget.
Når sådanne ting ender i kloaksystemet, kan de øjeblikkeligt stoppe din kloak, hvorved du risikerer at få vand op af toilettet. Hvis tingene fortsætter rejsen gennem kloaksystemet, kan de være med til at stoppe vores pumper. Dette kan sætte pumperne ud af drift, indtil vores driftsfolk har renset pumperne.
Hvis tingene tager turen hele vejen ned til renseanlægget, har vi tre riste, som sorterer dem fra, så de ikke kommer med videre gennem renseprocessen. Der er dog også risiko for, at tingene sætter sig fast i risten, som vi så må lukke ned og rense for genstande.
Hvert år bruger vi masser af penge og øvrige ressourcer på servicering af vores kloaknet og renseanlæg, fordi der ender ting i kloakken, som egentligt ikke hører til dér. Den regning er vi i sidste ende nødt til at sende videre til vores kunder.
Derfor vil vi gerne minde om, at toilettet ikke er en magisk skraldespand, som kan få ting til at blive væk. Når først en børnesko er endt i kloaksystemet, er det enten dig eller os, der skal sørge for at få den fjernet fra kloaksystemet.
Husk derfor: toilettet er ikke en skraldespand!
Riste2
Riste3
Riste6
Riste5
Del artikel

Relaterede nyheder