Gå til indhold

Har du undret dig over, at vores medarbejdere står og kigger ned i et hul i jorden?

Øvrige nyheder

10. februar 2023

Der er faktisk flere gode forklaringer.
Den første forklaring handler om kvalitet i arbejdet. Vi kan jo ikke se, hvad der sker i det store net af kloakrør, som gemmer sig under jorden. Derfor er vi bl.a. nødt til at undersøge rørføringen og rørenes tilstand grundigt, før vi går i gang med at spule rørene eller udføre andre opgaver. Ofte inkluderer det flere fagligheder og dermed flere forskellige medarbejdere. 
Samtidig handler det i høj grad om sikkerhed. Når vi sænker en medarbejder ned i en brønd, er det ikke helt ufarligt, og der er strenge krav til sikkerheden ved den slags opgaver. Mens medarbejderen er nede i brønden, skal der derfor stå to kollegaer ovenfor, som er klar til at hjælpe, hvis der – mod forventning – sker et uheld. Spildevandsbranchen er nemlig en af de brancher, som har flest arbejdsuheld. Det vil vi gerne være med til at lave om på, og derfor har vi stort fokus på arbejdsmiljø, APV'er, lovgivning og så videre. 
Hvis vores medarbejdere står og kigger ned i et hul i jorden, handler det derfor om meget mere end et jordhul. Det handler om kvalitet i arbejdet, om arbejdsmiljø, om sikkerhed og om mennesker. Og det vil det altid gøre.
IMG 5856
IMG 5927
IMG 5903
IMG 5874
IMG 5950
Claus i brønd 2
Claus i brønd
Del artikel

Relaterede nyheder